Beste schakers,

Jullie weten dat we een aantal weken geleden voorzichtig terug gestart zijn met de schaakavonden op dinsdag bij Vera. Diverse maatregelen werden genomen ter voorkoming van mogelijke Covid besmettingen bij de aanwezigen. Ondertussen zien we zeer recent, helaas, een tweede toename van Covid besmettingen, niet in het minst in onze provincie Antwerpen. Als bestuur hebben wij daarom een preventieve beslissing genomen en voorlopig, voor alvast de maand augustus, alle schaakavonden bij Vera op dinsdagavond opgeschort. Deze pause laat ons toe eens rustig te bekijken welke bijkomende maatregelen te nemen zijn en dat in functie van hoe het met de tweede 'golf' verder evolueert in onze provincie.

Wij zullen u via mail, onze website of whatsapp op de hoogte houden hoe we het schaken in Noorderwijk, hopelijk vanaf september, terug kunnen opstarten.

Ondertussen wil ik jullie wel uitnodigen voor de schaaksessies van Noorderwijk op Lichess die Jef Michiels vanaf nu op dinsdag ipv donderdag gaat organiseren. Alvast bedankt, Jef, om dit inititatief te ondersteunen !

We wensen iedereen een goede gezondheid en tot binnenkort,

Vanwege het bestuur van de schaakclub