De beste wensen aan al onze leden. Proficiat aan onze clubkampioen Jelle Rogmans! In 2de afdeling promoveren Patrick Mesens en Jef Michiels. Door het wegvallen van Fran├žois Decock in eerste afdeling, zijn er 3 leden die promoveren naar 2de afdeling: Frans Blockhuys, Jan Rijmenants en Herman Peeters. 

De eerste speeldag van het clubkampioenschap heeft plaats op 9 januari. De paringen kan je terugvinden onder het menu 'toernooien'.

Aangezien er niet meer voldoende spelers waren voor een 4de reeks, komt deze te vervallen en zal er in de 3de afdeling gespeeld worden volgens het Zwitsers systeem. De lotingen zullen steeds ten laatste op woensdag voor de speeldag op de website staan zodat je tijdig je tegenspeler kan verwittigen. Indien je tegenstrever niet verwittigd heeft vul dan de uitslag in met een punt voor jezelf met FF ernaast. Je tegenstrever kan dan eventueel zelf nog de partij inhalen ten laatste op de dinsdag voor de volgende speeldag van het clubkampioenschap. Indien er deze dag geen uitslag ingevuld is dan zal deze als 0-0FF beschouwd worden. Spelers die forfait geven zullen voor de volgende ronde niet automatisch meer meegeloot worden. Verwittig dus steeds je tegenspeler indien belet, of geef op voorhand door wanneer je niet moet geloot worden (bv vakantieperiode)